Cautare

640 de rezultate pentru "note la titularizare bistrita nasaud" (4.47 secunde)
745, pana la 11. ... Cele mai putine slujbe libere sunt in judetele Mehedinti (28), Bistrita-Nasaud (47) si Valcea (57).
Directia principala de investitie a companiei DCS va fi extinderea accesului la Internet, care reprezinta, in acest moment, serviciul cu cea mai importanta pondere in cresterea veniturilor. Compania mizeaza pe expansiunea la nivel local, dar si pe modernizarea tehnologiei existente.
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Cea mai saraca regiune din UE este Severozapaden, din Bulgaria, cu un PIB pe locuitor (calculat la paritatea puterii de cumparare) de 28% din media comunitara la nivelul anului 2008, informeaza MEDIAFAX. ... Pe locul al 15-lea se regaseste Nord-Vest Romania, adica judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare si Salaj.
1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Incepand din aceasta saptamana, si locuitorii din Crasna, Pogoanele, Peretu si Teaca, precum si un numar crescut de bacauani se bucura de produsele variate, de calitate si la preturi avantajoase oferite de PROFI la momentul cand cu totii se pregatesc sa-si umple camara cu bunatati pentru iarna.
Obiceiuri specifice de Halloween sunt realizarea de dovleci sculptati, luminati cu ajutorul unor felinare, folositi la decorarea caselor si gradinilor sau ca lanterne, dar si costumarea in personaje desprinse din povestile de groaza. ... Costumarea si colindatul reprezenta o practica de Halloween in Scotia, la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. La standul acesteia, ieri au fost prezenti cativa americani care au cumparat oua incondeiate.
Luni, 27 mai 2013, Fundatia World Vision Romania deschide la Cluj Napoca "Centrul de informare si consiliere pentru mestesugari". ... Biroul de informare se afla la sediul World Vision Romania din Cluj Napoca, str. ... Mai multe informatii se pot obtine de la Ghita Todica, coordonatorul centrului (tel.
Aproximativ 1.000.000 de romani sufera de BPOC, o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
Aproximativ un milion de romani sufera de BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeola si niciun deces, potrivit Ministerului Sanatatii.Reamintim ca numarul parintilor care refuza sa-si vaccineze copilul creste in Romania de la an la an, in urma unor campanii masive duse de organizatii ortodoxe sau de personalitati media precum Olivia Steer.
Vremea se va strica sambata inca de la ora 12.00, dar Codul Galben intra in vigoare de la ora 16.00.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Originile sarbatorii martisorului nu sunt cunoscute exact, dar prezenta sa atat la romani cat si la bulgari (sub numele de Martenita) este considerata ca fiind datorata substratului comun daco-tracic, anterior romanizarii la primii si slavizarii la ultimii, desi legendele populare ii dau alte origini.
Farcas) Exista cateva intalmplari OZN care au avut loc si la noi in tara, aceste intamplari starnind interesul mai multor ufologi. In revista RUFOR a fost publicata, de catre Ciprian Ardelean si Marius June o intamplare care s-ar fi petrecut la inceputul secolului trecut.
Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a ajuns la 1.031, arata cel mai recent raport trimis de Institutul National de Sanatate Publica. Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri.
Alte 281 de decese au fost raportate de autoritati, in timp ce la ATI sunt 1.604 pacienti cu COVID-19. Inca un judet a trecut in scenariul verde, este vorba de judetul Bistrita-Nasaud.
O poveste de dragoste dintre doua fete, una din Bistrita Nasaud, cealalta din Cluj, era sa se sfarseasca tragic aseara in Maramures. Una dintre ele s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare.
Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic.
google-analytics.com